Blogin nimi vaihtui kahdella kirjaimella!

Aikaisemmin blogini nimenä oli Iidesrannan ekoliikkuja. Kyseessä oli eräänlainen sanaleikki, jolla pyrin kuvaamaan blogin maailmaa. Nyt kuitenkin havaitsen, ettei nimi ole täysin osuva. Vaikka pidänkin kovasti kierrätyksestä, blogini ei käsittele varsinaisesti kierrätykseen liittyviä asioita eikä siinä esimerkiksi jaeta vinkkejä  jätteiden lajitteluun ekologisesti. Sen sijaan blogini keskeisinä aiheina ovat luonnonkosmetiikka, kiinnostavat tamperelaiset secondhand-myymälät ja kirpputorit sekä muut kiinnostavat paikat, ilmiöt ja tuotteet, joihin törmään.Tästä johtuen muutin blogin nimeksi Iidesrannan ikiliikkuja. Nimi kuvastaa erinomaisesti minua, koska olen aina ollut täynnä energiaa.

Näin kesälomalla en ole päivittänyt blogiani juurikaan, mutta kunhan palaan jälleen normaaliin arkeen, niin todennäköisesti löydän jälleen uusia kiinnostavia paikkoja, tuotteita ja asioita, joista kerron blogissani. Yhtenä teemana varmasti tulee olemaan rakastamani kaupunki, Tampere, ja sen kiinnostavat kohteet ja tapahtumat.

Tässä yhteydessä haluan kertoa oheisessa kuvassa näkyvästä Schmidt'sin luonnondeodorantista. Olen nyt kokeillut sitä parin kuukauden ajan ja se on aivan ihana. Ostin sen Ruohonjuuresta. Tuoksu on ihan mahtava ja deodorantti myös pitää hien hyvin poissa. Saatavilla on muitakin tuoksuvaihtoehtoja, mutta itse tykästyin tähän eniten. Voin suositella!

Kommentit

  1. Mä asuin lukioaikana Iidesrannan rannalla, siinä Turjankadulla. Voi Iidesranta sentään. <3
    Ihanaa marraskuun jatkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti